Cu peste 15 ani de experiență în organizarea competițiilor profesioniste de off-road și mii de concurenți aduși la linia de start, comunitățile de off-road din toată țara aduc aventura la un click distanță.

Ce faci cu un smart-phone, un SUV și un weekend la dispoziție?
Un click, MyTrip.


MyTrip este o platformă creată pentru amatorii de o ieșire de weekend pe rute mai aproape de natură. Cu ajutorul tehnologiei GPS, folosind un smart-phone sau o tabletă, MyTrip îți pune la dispoziție track-uri gata de urmat.

Dedicate posesorilor de SUV, rutele creeate și puse la dispoziție sunt înregistrate pe Google Maps și nu au segmente de drum ce nu figurează pe hărțile Google. Aceste trasee se pot parcurge și fără a avea un track MyTrip. Echipa 100Tracks și comunitățile de off-road au extras segmente mai spectaculoase spre a fi parcurse.

Toate traseele conțin de asemenea și puncte de interes precum panorame, obiective turistice mai mult sau mai puțin cunoscute, izvoare, locuri de camping sau cazare.

Și tu poți contribui. Trimite-ne un traseu pe care l-ai facut, un membru al echipei noastre îl va verifica parcurgându-l și dacă se încadrează în guideline-urile MyTrip, noi îl vom publica.

Cum funcționează MyTrip?

Urmărește cei 5 pași pentru a întelege mecanismul de funcționare al platformei.
1. Alege-ți un track pe care dorești să-l parcurgi.
2. Alege-ți formatul dorit (.GPX sau .KML) și apăsa Download
3. Instalează-ți pe tabletă sau smart-phone una din aplicațiile pe care le găsești mai jos.
4. Urmăreste tutorialul despre cum se încarcă astfel de formate pe aplicația instalată.
5. Drum bun!


Pentru format .GPX:

Download MOTION X for iOS
Watch the Tutorial

Download ORUX MAP for Android
Watch the Tutorial


Pentru format .KML și .KMZ 


Download Google Earth for iOS

Download Google Earth for Android